Turundus ehk marketing.

| 22/06/2017 | Uudised

Turundus ehk marketing on tegevuste süsteem, mille eesmärk on viia kokku ostjate soovid ja vajadused ning müüja eesmärgid. Infor CRM-i abil on võimalik turunduskampaaniad juurutada kui ka jälgida. Te saate otse konkreetsele turusegmendile suunata otsekampaaniat ja jälgida efektiivsust. Alates kontseptsioonist kuni lõpplahenduseni saate aruandluse ja analüüsi abil jälgida oma kampaaniate tundlikkust ja jälgida investeeringu tasuvust.

Infor CRM-il on olemas Marketing tab, kust saad hallata oma kontakte, luua kampaaniad, jälgida ja luua tegevusi, teha tööd oma “Liididega” (Leads) jpm. Muidugi ei puudu ka plaanerimises ülitähtsaks abimeheks olev kalender, mille abil saab oma tegevusi (koosolekud, konverentsikõned jne.) jagada oma ettevõtte töötajatega, kes omakorda saavad lisada muutatusi või üritusi. Seda kõike loomulikult nii veebis kui ka nutiseadmes.

Leave a Reply