Turunduse automatiseerimine Infor CRM abiga

| 11/04/2018 | Näpunäited

Üha arenevas tehnoloogiamaailmas on B2B turundajate tähelepanu suunatud olemasolevate turunduskanalite strateegiate säilitamise ning uute sidekanalite elujõulisuse uurimise vahel. Turunduse automatiseerimine aitab organisatsioone muuta efektiivsemaks ning vabastab turundusjuhid keskendumast uute kanalite ja nende tasuvuse uurimisest.

Mida on hea teada turunduse automatiseerimise kohta?

  1. Ebaefektiivsete turundustegevuste mõju B2B ettevõtetes

Vaid 89% B2B firmadest kasutavad sisuturundust, 6% neist on jõudnud sellisele tasemele, kes on suutelised andma hinnangut sisuturunduse mõju ja soovitud äritegevuse tulemuse vahel, 28% ei mõõda oma tegevuste efektiivsust üldsegi.

Liikluse loomine ja müügivihjete saamine on jätkuvalt peamine väljakutse 63%-l turundusosakondadel. Peale vihjete saamist enamik turundusmeeskondi püüab korralikult neid kvalifitseerida, kasvatada ja õigeaegselt edasi suunata, et maksimeerida ROI-d.

Vihje (Lead) realiseerumise tõenäosus väheneb iga minutiga, mis kulub suhtlemiseks brändi tutvustava tegevuse ja follow up-i vahel.  Fakt on, et kui vastatakse hiljem kui 5 minutit, siis vihjete kvaliteet on langenud juba 10 korda.

96% turundajatest ja juhtidest usuvad, et info isikupärastamine edendab nende kliendisuhteid ja vaid 45% arvavad, et nende organisatsioonid teevad seda õigesti.

Paljud turundusorganisatsioonid on ülekoormatud tööga, mille tulemusel kannatab ettevõtte kliendikogemus (Customer experience). Forrester leidis, et “ühe kliendikogemuse hinnangu tõstmisel vaid 1 punkti võrra andis tulupotentsiaali juurde nii, et see varieerus 5 miljonist dollarist krediitkaardi pakkujatel kuni 873 miljoni dollarini masstoodangut müüvatel autotootjatel.”

     2. Turunduse automatiseerimine aitab parandada ettevõtte tulemust

Müügivihjete kiire hindamine. Kasutades CRM lahendusi, mis aitavad kaardistada ja automatiseerida eelnevalt määratletud potentsiaalsete ostjate liiklemist veebis, suurendades nii konversiooni ja vähendades mittekvalfitseeruvaid vihjeid.

ROI mõõtmine. Turunduse automatiseerimise lahenduste abil on võimalik analüüsida ja koostada aruandeid läbiviidud toimingutest nii kasutatud kanalite kui isikute kohta; saades aru, millised kanalid ja tegevused on tulemuslikumad.

Kuumadele vihjetele kohene reageerimine. Turunduse automatiseerimine kiirendab ettevõtetel kuumade vihjete edastamise müügiesindajatele, suurendades sellega oma müügipotenstsiaali.

Personaalsus. Turunduse automatiseerimise tarkvara aitab B2B ettevõtetel kampaaniate loomisel, seega jääb rohkem aega panustada personaalse sõnumi koostamiseks.

Suurepärase kliendikogemuse loomine. Automatiseeritud platvormi abil saavad turundajad koostada lihtsalt kasutatavat kirjapõhjade kogumiku, mida kogu organisatsioon saab järjepidavalt kasutada kliendisuhtluse erinevatel etappidel.

Infor koostöös Marketo´ga pakub lahendust turunduse automatiseerimiseks, loe lisaks Infor CRM+Marketo

Copyright ©2017 Infor

Sildid: ,

Kommentaar